Search found 10 matches

by adyoung101
Sun Mar 23, 2014 10:27 am
Forum: Release Thread
Topic: TouchControl
Replies: 247
Views: 329770

Re: TouchControl

I use slide RL for off and it took me about 5 seconds to create it again. No biggie....
by adyoung101
Sat Mar 22, 2014 9:26 pm
Forum: Release Thread
Topic: TouchControl
Replies: 247
Views: 329770

Re: TouchControl

Back to five stars my friend!!
by adyoung101
Sat Mar 22, 2014 7:59 pm
Forum: Release Thread
Topic: TouchControl
Replies: 247
Views: 329770

Re: TouchControl

Updated and works a treat. Thanks for swift resolution. Appreciated...
by adyoung101
Sat Mar 22, 2014 7:50 pm
Forum: Release Thread
Topic: TouchControl
Replies: 247
Views: 329770

Re: TouchControl

Brilliant! Thanks so much! By far the most useful app I use!
by adyoung101
Sat Mar 22, 2014 5:17 pm
Forum: Release Thread
Topic: TouchControl
Replies: 247
Views: 329770

Re: TouchControl

Gggrrrr update does not seem to work as well..... Every time I try to save a gesture (because the old slide R-L off is not there) the app crashes out!
by adyoung101
Fri Nov 22, 2013 9:28 am
Forum: Release Thread
Topic: TouchControl
Replies: 247
Views: 329770

Re: TouchControl

Now Franco has released a Nexus 4 KitKat kernel touch control is now working again! :D
by adyoung101
Fri Nov 15, 2013 2:26 pm
Forum: Release Thread
Topic: TouchControl
Replies: 247
Views: 329770

Re: TouchControl

LOVE LOVE LOVE this app!!

Waiting patiently for KitKat 4.4 support... :D
by adyoung101
Mon Jun 24, 2013 6:49 pm
Forum: Bug reports
Topic: v1.7.4 not working at all on my N4....
Replies: 4
Views: 2950

Re: v1.7.4 not working at all on my N4....

All good again. I had to remove touch control listing from SU. Ran TC and granted SU permissions again and now works.
by adyoung101
Sun Jun 23, 2013 9:54 am
Forum: Bug reports
Topic: v1.7.4 not working at all on my N4....
Replies: 4
Views: 2950

Re: v1.7.4 not working at all on my N4....

Yeah sorry mean 156. Any ideas?
by adyoung101
Fri Jun 21, 2013 9:50 am
Forum: Bug reports
Topic: v1.7.4 not working at all on my N4....
Replies: 4
Views: 2950

v1.7.4 not working at all on my N4....

v1.7.3 was running nicely with franco milestone2.... v1.7.3 autoupdated to v1.7.4 and that would not run with milestone2, this is mentioned in the changelog - fine - so I changed my kernel to the franco nightly r163 but that does not work either. Then I tried uninstalling TC1.7.4 and re-installing T...