It is currently Tue Nov 21, 2017 12:05 pm Advanced search

Grab doesn't work

Report bugs here... and look for quick fixes

Grab doesn't work

Postby maxbenj54 » Tue Mar 12, 2013 9:13 pm

I have wifikill 2.2 and a custom rom cyanogenemod 9 on my LG optimus L3, and Android 4.0.4
Wifikill work perfectly but the grab option dont work.
When I activ it, i have nothing, it just tell me he is active, but the web site are not mentioned.
Please help me.

PS: Sorry for my poor english level, but i am french
maxbenj54
 
Posts: 11
Joined: Tue Mar 12, 2013 11:00 am


Re: Grab doesn't work

Postby maxbenj54 » Thu Mar 14, 2013 5:44 pm

Somebody ?
maxbenj54
 
Posts: 11
Joined: Tue Mar 12, 2013 11:00 am

Re: Grab doesn't work

Postby ponury » Fri Mar 15, 2013 7:32 am

Killing works right? Only grabbing doesn't work?
User avatar
ponury
 
Posts: 1199
Joined: Fri Sep 23, 2011 11:19 pm
Location: Poland

Re: Grab doesn't work

Postby maxbenj54 » Fri Mar 15, 2013 3:44 pm

yes, Killing work normally, but the grab doesn't work and i don't know why.
maxbenj54
 
Posts: 11
Joined: Tue Mar 12, 2013 11:00 am

Re: Grab doesn't work

Postby ponury » Fri Mar 22, 2013 2:12 pm

maxbenj54 wrote:yes, Killing work normally, but the grab doesn't work and i don't know why.

How are you checking "grab" functionality?
User avatar
ponury
 
Posts: 1199
Joined: Fri Sep 23, 2011 11:19 pm
Location: Poland

Re: Grab doesn't work

Postby maxbenj54 » Fri Mar 22, 2013 9:09 pm

I don't know Why but now it work =P
maxbenj54
 
Posts: 11
Joined: Tue Mar 12, 2013 11:00 am

Re: Grab doesn't work

Postby ponury » Sat Mar 23, 2013 4:13 pm

maxbenj54 wrote:I don't know Why but now it work =P

Great :-)
User avatar
ponury
 
Posts: 1199
Joined: Fri Sep 23, 2011 11:19 pm
Location: Poland


Return to Bug reports



Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest