Wifikill app problem

Report bugs here... and look for quick fixes
amressam
Posts: 8
Joined: Tue Apr 02, 2013 12:17 pm

Re: Wifikill app problem

Post by amressam » Fri Apr 12, 2013 2:26 pm

Yes with me also


User avatar
natehome
Posts: 17
Joined: Sun Nov 18, 2012 6:31 am
Location: United States
Contact:

Re: Wifikill app problem

Post by natehome » Fri Apr 12, 2013 7:36 pm

Version 2.2
Here is a detailed list of the actions and results performed by the app:

1)
Action: Open the app
Network Status: Working for all devices (I'm able to visit apple.com on my laptop)

2)
Action: Press "Play" button, and wait for it to find all devices.
Network Status: Working for all devices (I'm able to visit apple.com on my laptop)

3)
Action: Press "Grab all"
Network Status: Network goes down (I'm NOT able to visit apple.com on my laptop)

4)
Action: Press "kill all"
Network Status: Network works somewhat but it is very slow (I'm able to visit apple.com, google.com, 4chan.org on my laptop but it is VERY SLOW)

5)
Action: Press "kill all" this time to stop it.
Network Status: Network goes down (I'm NOT able to visit apple.com on my laptop)

6)
Action: Press "Grab all" this time to stop it.
Network Status: Network works fine again.

7)
Action: Press "Pause" button
Network Status: Working for all devices (I'm able to visit apple.com on my laptop)

This test was a little different than normal sometimes when I open the app and press the "Play" button all the devices on my network go down immediately.

Thank you,
Nathan

amressam
Posts: 8
Joined: Tue Apr 02, 2013 12:17 pm

Re: Wifikill app problem

Post by amressam » Sat Apr 13, 2013 8:24 am

Yes,me also when trying to kill anyone it dont kill also it dont kill mobile phones attached to the internet

User avatar
natehome
Posts: 17
Joined: Sun Nov 18, 2012 6:31 am
Location: United States
Contact:

Re: Wifikill app problem

Post by natehome » Sat Apr 13, 2013 8:05 pm

amressam wrote:Yes,me also when trying to kill anyone it dont kill also it dont kill mobile phones attached to the internet
amressam wrote:Yes with me also
I'm glad to hear that I am not the only person experiencing these problems.

User avatar
natehome
Posts: 17
Joined: Sun Nov 18, 2012 6:31 am
Location: United States
Contact:

Re: Wifikill app problem

Post by natehome » Mon Apr 15, 2013 11:28 pm

Any idea what is wrong ponury?

User avatar
ponury
Posts: 1199
Joined: Fri Sep 23, 2011 11:19 pm
Location: Poland
Contact:

Re: Wifikill app problem

Post by ponury » Tue Apr 16, 2013 8:17 pm

natehome wrote:Any idea what is wrong ponury?
Not yet, which rom are you using? Have you tried different one?

Peanutswagon
Posts: 1
Joined: Tue Apr 16, 2013 10:01 pm

Re: Wifikill app problem

Post by Peanutswagon » Tue Apr 16, 2013 10:09 pm

I have a galaxy s3 version 4.x.x and the free version doesn't work. Same problem as stated above. Im rooted but on stock rom

User avatar
natehome
Posts: 17
Joined: Sun Nov 18, 2012 6:31 am
Location: United States
Contact:

Re: Wifikill app problem

Post by natehome » Tue Apr 16, 2013 10:28 pm

I've used stock, aokp, aosp, cyanogenmod, and jedi on all my devices.

triplebug
Posts: 3
Joined: Mon May 06, 2013 10:30 am

Re: Wifikill app problem

Post by triplebug » Mon May 06, 2013 11:23 am

Yes it happens all the time to me, too.

My device is android 4.2.2, the network I tested is around 50 clients, after "grab all" the network is either very slow loading(50%) or cannot load(50%), it feels like router is overloaded, afterward click "kill all" is not making any different, some web still does open after attempt several times just like situation in "grab all".

However, it works perfect & instantly when in gingerbread(2.3) and old wifikill.

Not complaining and I cant ask for more than this awesome app, just sharing my review and hope it get better.

Post Reply