Refresh option

Here you could request a feature you would like to see in WifiKill
Post Reply
dforce10
Posts: 6
Joined: Sun Nov 06, 2011 11:03 pm

Refresh option

Post by dforce10 » Sun Nov 06, 2011 11:06 pm

Please add a refresh option.


User avatar
ponury
Posts: 1199
Joined: Fri Sep 23, 2011 11:19 pm
Location: Poland
Contact:

Re: Refresh option

Post by ponury » Sun Nov 06, 2011 11:21 pm

Refresh of what ?
If you mean "scan again", then touching the "search" box will stop the scan and it will restart after 30 seconds. I could add a menu option for that or something similar if it's an issue though.

dforce10
Posts: 6
Joined: Sun Nov 06, 2011 11:03 pm

Re: Refresh option

Post by dforce10 » Mon Nov 28, 2011 5:01 pm

I have to switch off and switch on again to refresh the list. Otherwise I wouldn't know if a device had disconnected from the next or if a new one had joined it. The auto refresh doesn't appear to be working.

Post Reply