Page 1 of 1

Wifi Kill dont work at starbucks?

Posted: Sun Dec 22, 2013 1:09 am
by HAPPYFEET
Hello, I was trying boot poeple off starbucks wifi but it dont pick up anything when i scan? Any help would be great thanks. Also i have the full pro!!!.

Re: Wifi Kill dont work at starbucks?

Posted: Mon Dec 23, 2013 3:38 pm
by miradroid
starbucks enabled AP isolation, it means you can't communicate with other devices on their network

Re: Wifi Kill dont work at starbucks?

Posted: Tue Dec 24, 2013 10:05 pm
by HAPPYFEET
miradroid wrote:starbucks enabled AP isolation, it means you can't communicate with other devices on their network
Oh okay thanks for letting us know /Closed